Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Horányi Juli dalszerző-énekesnő

YOULÏ TÖRTÉNETE

Horányi Juli dalszerző-énekesnő, látványtervező, 6 éves korában nyert felvételt a Budapesti Énekes Iskolába, ezzel párhuzamosan a Weiner Leó Zeneiskolában is megkezdte zongora-szolfézs tanulmányaimat.

15 éves korában, irodalom-dráma tagozatos gimnáziumban folytatta a hangképzést magánének órákon.

A gimnázium elvégzése után egy kisebb kitérő következett a Dekoratőr Iskolába majd a Kaposvári Egyetem Látványtervező Szakára, mert kicsi kora óta, a zeneiség mellett erőteljes képesség mutatkozott benne a rajzolás, a képzőművészetek területén is, így egy ideig ezen adottságait fejlesztette, majd diplomát szerzett, színházi díszlet-jelmeztervezőként.

A diploma megszerzése után jött a felismerés, hogy számára az igazi szerelem, hivatás a zene, így 2009-ben zenei karrier építésébe fogott.

2011-től 2014-ig volt aktív tagja és szövegírója, énekesnője a Mius együttesnek, ez idő alatt két nagylemez /Behind The Line, Tessellation/ és egy kislemez /World Is Changing/ készült el és jelent meg, szerzői kiadásban.

2014-ben az X-Faktor TV Show második helyezettjeként egy ország ismerte meg fantasztikus hangját és kisugárzását.

A TV Showban elért sikerei után művésznevet vett fel és megalapította saját együttesét, a YOULÏ formációt.

Az új, YOULÏ  formációval és produkcióval már számos helyszínen adott koncertet, kiváló session zenészekkel, akik projekt alapon vettek/ vesznek részt a zenekarban.

A koncertjein saját dalait adja elő, hiszen a 2 nagylemez és egy kislemez után, ami 2015 óta készült, bőven van zenei anyag amiből lehet válogatni /több sinlge, Holdutazás, Aranyszárnyú, Sem You Next Time, Szeretni kell, Holnap/.

2015. Kislemez: Szerelemtől szabadon
2017. Nagylemez: YOULÏ
2019. Nagylemez:
  MOVE

A YOULÏ mellett előadóként számos produkcióban vendégeskedik, többször lépett fel az InFusion Trióval, a Swing a la Django együttessel, a Budafoki Dohnányi Zenekaral és a kiváló zongorista, dalszerző, énekesnővel, Iván Szandrával is.

2019-ben óriási lehetőség és szakmai előrelépés volt a ReCirquel Társulat ‘Párizs éjjel’ Előadása, melyben az énekesnő szerepét kapta meg és a Társulattal ez évben 6 hónapon át turnézott, fellépett velük Skóciában, Bakuban, Németországban és Franciaországban, valamint a Müpa Budapestben is.

“Mikor idegenek csodálkozva kérdezik tőlem, hogy: ‘Igen énekelsz, de jó, és miből élsz?’Akkor mindig boldogan és büszkén válaszolom: ‘Az éneklésből!”

Az életem, még ha rögös és hullámzó is ez a pálya, és az, hogy folyamatosan adhatok a dalaimon keresztül, teljes mértékben kitölti. A tervezői tevékenységem mára már csak hobbiként működik, ami számomra egy fantasztikus eredmény, mert 2009- ben mikor elhatároztam, hogy a zenei pályát választom, még pont fordítva volt és csak messzi célnak, álomnak tűnt az ami most a valóság. “

 

“A zene az élet és addig tart, amíg szól a dal.”
Alicia Keys

booking@youlimusic.hu

Follow Me: