Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

YOULI MUSIC /Karácsony /KÉSZÜLÜNK A KARÁCSONYRA

Blog

KÉSZÜLÜNK A KARÁCSONYRA

Készülünk a karácsonyra! Hogy hogyan? Egy zenész mivel is készülhetne a karácsony, ha nem egy karácsony dallal? Iván Szandra barátnőm, a Ruby Harlem zenekar alapítója és frontembere lassan 3 éve zenész társam és nem csak zenésztársam de barátom is lett. A Horányi Juli – Iván Szandra duóban zenélünk együtt és már jó ideje terveztük, hogy írunk közösen egy dalt, ezt most végre meg is valósítottuk, méghozzá egy karácsonyi dalt alkottunk.
Mindketten imádjuk a Last Christmas-t és az All i Want For Christmas-t, úgy éreztük, mi is szeretnénk egy saját karácsonyi számot, ezért nekiültünk és megírtuk. Erről nemsokára egy videót is láthattok majd, ugyanis rögzítettük a sovngwritink fession-t vagyis az alkotói folyamatot.

Én már nagyon várom és bár még rengeteg munka vár ránk, mire ebből az ötletből egy jól meghangszerelt, kész dal és egy jól összerakott klip is lesz, de a folyamat rendkívül izgalmas és ahogy a videóban is látjátok majd, nagyon sok vidám pillanattal és nevetéssel jár ez együtt, így élvezet a munka és nem pedig nyüglődés vagy küzdelem!

Addig is amíg a karácsonyi dalunk elkészült, hallgassátok meg Szandra szerzeményeit és az enyémeket is valamint a duó műsorunkból egy részletet, az alábbi linkekre kattintva.

RUBY HARLEM – A SZÍVED IS BENNE VAN

YOULI – HOLNAP

HORÁNYI JULI – IVÁN SZANDRA DUÓ – IF I AIN’T GOT YOU

 

No Comments

Leave a Reply