Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

YOULI MUSIC /Divat /KLIPFORGATÁS

Blog

KLIPFORGATÁS

Kattints ide és nézd meg a klipet

‘A legjobb’ címmel jelent meg nemrég egy új dalom, melyet olyan kiváló zenésztársakkal együtt írtunk, mint Palásti Kovács Zoltán Zoohacker és Kálmán Tamás Káté.

Természetesen, mint minden dalhoz, ehhez is forgattunk egy szép klipet. A klip olyan, mint egy vizuális ‘használati utasítás’ a dalhoz. Ha megnézed, egyből kapsz egy képileg elmesélt történetet, amivel könnyebben tudod dekódolni a dal üzenetét, egy plusz tartalmat ad a zenéhez, amitől izgalmasabb és komplexebb lesz. Nagyon szerettem a klipforgatást, mert csak a barátaim szerepeltek benne, így igazán oldott volt a hangulat. Szuper rendezőnk és operatőrünk volt Czoller Bence és Temesi Ádám személyében, extra felvételeket készítettünk a trónosuk Adam D’Albini közreműködésével. A klipben a Mohito Fashion márka ruháit viseltem, az egyik kedvencem ez a márka, még 2014-ben az X-Faktor műsorban ismertem meg, Flórián Kata aki stylistom volt a show-ban, gyakran hozott nekem az akkor még csak a Mom Parkban megtalálható üzletből jobbnál-jobb szetteket. Már akkor nagyon megkedveltem a Mohito stílust és azóta sem tudtam kiszeretni belőle, immár 6 éve kitartóan viselem klipekben, fotózásokon, interjúk alkalmával a márka darabjait.

A Mohito amellett, hogy egy szuper kombinációja az egyedi és a konfekció ruházatnak, jó minőségben állít elő kényelmes és tartós ruhákat. Azért szeretem, mert mindig megtalálok egy-egy darabot, ami különleges akár az anyaga a színe vagy a szabása miatt, ugyanakkor elérhető, megfizethető áron lehet hozzájutni és ezek a ruhák tényleg tartósak, sok fast Fashion márkával ellentétben nem mennek tönkre, van olyan Mohito ruhám, ami 6 éve megvan, sokat hordtam, mostam  és még mindig olyan, mintha új lenne. Ráadásul ez egy lengyel ruházati vállalat egyik márkája, ehhez a vállalathoz tartozik még a Reserved és a Sinsay márkák is.

Alapvetően én a tervezői ruhák híve vagyok és előnyben részesítem a kis hazai márkákat, de a Mohito-val kivételt teszek, mert szimpatikus az üzletpolitikájuk, például az is, hogy 2013 óta az LPP módszeresen dolgozik a munkabiztonságra és a munkakörülményekre vonatkozó követelmények fejlesztésén az ázsiai ruhaiparban. 2014 óta az LPP-vel együttműködő valamennyi beszállítóra vonatkozik a Magatartási Kódex.

Nézz körül Te is a Mohito webshopban, hátha találsz kedvedre való ruhát:

https://www.mohito.com/hu/hu/

Fotók: Lánczky Vivien