Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

YOULI MUSIC /Music /KONCERT NÉLKÜLETEK

Blog

KONCERT NÉLKÜLETEK

YOULÏ – KONCERT NÉLKÜLETEK

Igen, úgy tűnik ennek az időszaknak vége. Nem akarom elkiabálni, de látni már a fényt az alagút végén,

lehet, hogy kijelenthetjük, hogy elmúltak azok az idők, amikor az üres koncertteremben, közönség nélkül,

a kameráknak adtunk koncertet.

Januárban a zenekarommal az A38 Hajón jártunk, ami nekem az ország egyik legmenőbb koncerthelyszíne. Még egészen pályakezdő koromban léptem ott fel először és ha jól emlékszem nem is rögtön a zárt térben, a hajó gyomrában lévő színpadon, hanem a tetőteraszon énekeltem először. Mindig nagyon menő érzés fellépni a Hajón, mert zenészként tudod, hogy aki itt

színpadra lép, az bizony egy elég jó szintet képvisel és az biztos, hogy valami van benne, mert mindig nagyon igényes az itt játszó zenekarok listája, akár a hazai akár a külföldi zenés produkciókat tekintve.

Úgy alakult, hogy a mi koncertünkön nem volt közönség, mert nem is lehetett, mivel akkor még javában tartott a korlátozás. Megmondom őszintén, amennyire boldog voltam és hálás ezért a lehetőségért -amit ezúton is köszönök Bende Zsuzsának, akitől jött a felajánlás, hogy csináljunk tv felvételt a Hajón- annyira furcsán éreztem magam miközben színpadon voltam, de az üres nézőtérrel találtam szemben magam. Az érzés nem volt teljesen ismeretlen, de az otthoni kamerába live-ozások azért mégsem annyira drasztikusak, mint az ország egyik legszuperebb koncerttermében az üres nézőtérnek játszani.

Ezt is meglétük és ettől a furcsa érzéstől függetlenül, a zenekarom nagyon kitett magáért. Nagyon nagy öröm nekem, hogy ilyen kivételes tehetségű zenészekkel lehetek színpadon, mint amilyenek ők: Mackó Miki, Horváth Joci, Siklósi Bence, Gudics Martin.

Már nagyon várom az újabb bulikat, de ezúttal Ti is legyetek ott velünk, mert az az igazi, minden másra ráfoghatjuk, hogy élmény, de igazából nem az, mert a személyes találkozás örömét és az élő zene varázsát semmi sem tudja pótolni!

Ének – Horányi Juli YOULÏ
Gitár – Mackó Miki
Basszusgitár – Gudics Martin
Zongora – Horváth Joci
Dob – Siklósi Bence
Hangosítás – Sós Marci

 

Újabb dalokért és friss történésekért feliratkozom a YOULÏ Levelekre

https://www.youlimusic.hu/privacy-policy/

No Comments

Leave a Reply