Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

YOULI MUSIC /Uncategorized /ÖNMAGAM AKAROK LENNI!

Blog

ÖNMAGAM AKAROK LENNI!

Önmagam akarok lenni!

Már évek óta ezt érzem. Nem könnyű, de úgy gondolom már rajta vagyok az úton ami önmagamhoz visz közelebb. Nem akarom már másnak mutatni magam, mint ami vagyok, sem többnek, sem kevesebbnek nem akarok látszani csak pontosan annak aki vagyok. Ez különben rendkívül felszabadító érzés, mivel volt idő, amikor nem tudtam elfogadni magam, rengeteg problémám volt és nagyon szenvedtem, úgy éreztem bárki lennék, csak önmagam nem. Sok energiát felemésztett, hogy folyton magamat kerestem, és egyszerűen nem találtam, mert össze voltam zavarodva és igazából nem tudtam ki vagyok, pontosan azért mert valójában nem akartam vállalni azt aki vagyok.

De ez ma már nem igaz, mert egy ideje teljesen megváltozott a helyzet, sokkal inkább ott vagyok a saját életemben és teszem a dolgom. Lehet, hogy amit csinálok nem annyira hangos és látványos, de igazi és fontos munka, merthogy azon dolgozom nap mint nap, hogy önmagam legyek. Rájöttem  arra, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyen igaz az, amikor kiállok a színpadra, márpedig ki kell állni, még most is, amikor nincsenek koncertek, egy interjú, egy bejegyzés, az is kiállás, és én azt is hitelesen szeretném tenni, igazul. Szabad lehet az az ember, aki nem önmaga? Lehet igazán boldog az, aki nem önmaga? Mit tud adni másoknak az aki nem önmaga? Valószínűleg ugyanolyan fals dolgot, mint amilyen az ő léte. Nem akarok persze ítélkezni, mindenki azzal főz, amilye van, azt viszont tudom, hogy én csak akkor tudok szabad lenni, boldog lenni és másoknak adni bármit, amitől neki is jó lesz, ha önmagam vagyok. És ez mit jelent? Azt, hogy merek nemet mondani dolgokra, hogy merek büszkének lenni arra, ha valamit jól csináltam, hogy merek olyanoktól elszakadni, akik nem becsülnek meg és olyanokhoz tartozni, akik értékelnek. Hogy merem vállalni ha valamiről úgy gondolom értékes bennem és megszeretni azt is, amivel elégedetlen vagyok vagy megpróbálni/ megtanulni szeretni. 

Bevallom, hogy ebben a social média, ami szerves része az életemnek, egyáltalán nem segít, a nyomás, hogy jelen kell lenni és akkor vagy jó, ha százezrek követnek és millióknak fontos amit csinálsz. Folyton úgy érzem el kellene hinnem, hogy a boldogság és az értékesség tényleg ezen múlik, pedig ha ez igaz, akkor csak kb összesen 5000 boldog és értékes ember van a Földön, a többi mind haszontalan.  Azt hiszem a lelkünk mélyén mind érezzük, hogy nem lehet ez az igazság… Csak egy jó tanács /magamnak is/: tudom, hogy rendkívül frusztráló tud lenni, hogy mennyien vagyunk és hogy milyen nehéz kitűnni és hogy azokhoz képest, akik híresek és sokan követik őket, mi többiek milyen jelentéktelennek tűnünk, de ez nem így van! Ne  hasonlítsd magad másokhoz, mert ettől nem leszel sem különlegesebb, sem boldogabb, sem értékesebb, sem igazabb. Ettől csak egyre inkább eltávolodsz attól, aki Te vagy! Szóval inkább közeledj és ne távolodj!

Nekem ez a célom, az egyik igazi nagy cél a sok közül és úgy éreztem ezt most szeretném megosztani Veled.