Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

YOULI MUSIC /Gondolatok /ŐSZ ÉS KÁVÉ

Blog

ŐSZ ÉS KÁVÉ

Nagyon szeretem az őszt, gyönyörűek a természet színei és még a hőmérséklet is elviselhető, az öltözködés is ilyenkor a legizgalmasabb és legváltozatosabb. Réteget-rétegre lehet halmozni, kabátokat, sálakat, sapkákat viselni, ezek mind olyan ruhadarabok, amiket én nagyon kedvelek.  A kávézást is imádom, főleg az olyan helyeken, ahol nagyon kedves a kiszolgálás és a kávét is finoman készítik.

Egyik reggel Szabi barátommal anyagvásárlásra indultunk, mert épp egy gyerekelőadás jelmezeit tervezem és Szabolcs /Szővérfi Szabi a McMillan magyar márka kivitelezője/fogja megvalósítani Anyukámmal együtt, amit megálmodtam, hiszen mindketten profi kivitelezők és a tervező hiába álmodik szépet, ha nincs aki elkészítse. Szerencsére nekem van, és bár sokan gondolják, hogy a tervezőnek egyben kivitelezőnek is kell lennie, tehát tudni kell szabni-varrni (persze alap szinten tudni kell, hiszen tisztában kell lenni az anyagokkal és azzal, hogy miből-mit lehet készíteni és mi-mennyi idő, de a tervező tervez, a kivitelező pedig kivitelez, így lesz szervezett és hatékony a munka) ez mégsem tartozik hozzá a munkájához, ő az aki kitalálja, lerajzolja, kiválogatja az anyagokat, majd megbízza a szabás-varrással a kivitelezőket.

Mielőtt bevetettük volna magunkat a méteráru boltokba mindketten úgy éreztük muszáj innunk egy jó kávét ahhoz, hogy elinduljon a nap, ezért a Jászai Mari térhez közel beültünk egy szuper helyre, a neve: Waycup Budapest.


Nagyon kellemes hely, nagyon finomak a kávék, szendvicsek, árkategóriában egy picivel magasabb, mint más kávézók, de ne felejtsük el, hogy a város egyik legelitebb utcájában, a Pozsonyi úton van és az árért cserébe nagyon jó hangulatot, kedves kiszolgálást, őszi dekorációt és sok finomságot kapunk, ami igazán megéri.

Én legközelebb is betérek ha kávézni támad kedvem, szeretettel ajánlom mindenkinek!

WAYCUP BUDAPEST FACEBOOK

 

No Comments

Leave a Reply